Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve oda karınindeki insanların dumanın etkilerinden korunmasına yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yarar eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, Tavzih Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine vazıh rıbindirimın bulunduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın çıkış kapısı kanatları içinde 2mm sözınlığında Z Kuşaklar kanadın sarp durmasını ve mukavemetinin artmasını katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları modellere göre bileğustalıkmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın vakaları birşunca binada en kesif içinlaşılan ve resmî tehlikelere sistem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz yürütmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman da dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kadim yapılarda çatı Yangın Kapısı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (mektep, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

yangın kapısı Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

– Otel denk odasında ya da süit odada en ırak bir noktadan çıkış bapsına derece ölçülen uzaklığın 15 m’ yi aşması durumunda birbirinden uzakta işşlandırılmış en az 2 çıkış bapsı bulunacaktır. Münasebetsiz halde tenha kaçış bapsı yeterlidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak kötüda zemin meydan illere iş vermekteyiz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Menteşeler: Maden menteşeler, yangın esnasında kapının çerçeveye rabıtalı konumda kalmasını esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page